SVATOMARTINSKÁ HRA 2023

ZDE SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT.
Jeden přihlášený tým = jeden hrací list = odměna popsaná níže = 50,- Kč.
ŠKOLNÍ SKUPINY A SKUPINY MŠ prosíme, aby se zaregistrovaly předem na tel. 603 373 828. Herní odměna není určena pro třídní kolektiv a neodpovídá registračnímu poplatku, pro takovou skupinu je připraven jiný poklad. Cena pro školní skupiny je 200,- Kč.

[caldera_form id=“CF61485db3d8bc3″]

Pro případné zopakování pravidel si ještě jednou prostudujte následující pokyny.

Vítejte ve svatomartinské městské hře. Hra je určena pro děti školou povinné (1. – 5. třída), ale s trochou dopomoci ji zvládnou i mladší děti. Trasa vede skrze město a blízké okolí a je vhodná i pro doprovod s kočárky. Celá hra se dá bez potíží odehrát do 60 minut. Hru není nutné jít v kuse. Hra je přístupná od pondělí 6. 11. od 15:00 do 17:45. Další dny vždy od 9:00 do 17:45. Poslední den, kdy bude možné si hru zahrát, je neděle 12. 11. 2023.

Svatý Martin přivezl na Běloušovi pro děti nějaké dobroty, jelikož letos si budeme muset na bílý poprašek ještě chvilku počkat. Co ďas nechtěl, Martinovi se rozutekly obrázky, které měly děti dovést ke skrýši.

Na hru se vždy vyzbrojte psací tužkou (fixa, pero,…) a baterkou (pokud se už bude stmívat). Hrací list naleznete v ulici pod Koštofránkem. Bude viset v pletené tašce u zahrady domu číslo popisného 10. Upozorňujeme, že na jeden přihlášený tým přichází jeden hrací list a prosíme o respektování tohoto pravidla.

 V hracím listu jsou všechny karty vyobrazené. Vaším úkolem je najít dvě místa, kde se kartičky nachází. U každé karty naleznete údaj, který si zapíšete do herního listu. Poté co doplníte všechny údaje z karet, můžete složit místo, kde se nachází odměna. Složíte písmena za sebe podle číselného pořadí. 

Možná se ptáte, kde máte hledat. Vyrazte ulicí Fortna a dívejte se po zemi, než narazíte na vypečené rohlíčky. Tyto rohlíčky jsou “rozsypané” po cestě a zavedou vás k oběma místům, kde naleznete kartičky. Pozor, na těchto místech je mírně členitý terén, ze kterého můžete mít v tyto dny mokro v botách.

Ke každému hracímu listu dostanete na konci hry dvě porce lahodného moku a odměnu obsaženou v truhlici.